maandag 28 mei 2012

Kristallen Schedels

Kristallen schedels vinden hun oorsprong ten tijde van Lemurië en Atlantis en hadden tot doel een verbinding tot stand te brengen met dertien zielen uit een ouder parallel universum, om ons als mensheid te herinneren aan onze evolutionaire opdracht. Ooit inspireerden deze dertien zielen uit een ouder parallel universum de mens een cirkel van twaalf kristallen schedels en een 13e in het midden te maken, om hun energieën weer te kunnen ontvangen. Het was een poging de weg naar éénwording te vervolgen. Als we de referentie voor Eénheid willen vinden, zullen we moeten afstemmen op ons Hogere Zelf dat zich in een ouder parallel universum bevindt. Nu, vlak voor 2012, worden we opnieuw aan deze opdracht herinnerd.

Sjamanen en oudsten van verschillende inheemse stammen over de hele wereld weten veel over kristallen schedels. Zij beschouwen de schedels als zeer heilig. Zij zijn ervan overtuigd dat de kristallen schedels de sleutels zijn voor de toekomst van de mensheid en zijn ze een geïntegreerd deel van de voorspellingen van hun voorouders. Kristallen schedels worden ook geacht verbonden te zijn met mensen die in het binnenste van de aarde leven. Ook wordt er verondersteld dat de 13 hoofd-schedels de genetische code bevatten van twaalf, binnen-aardse stammen en dat de 13de ofwel centrale schedel de familie van deze stammen voor stelt.

Deze schedels zijn niet alleen hier zijn om oude kennis en wijheid met ons te delen, maar helpen ons ook bij het ontwaken van ons ras naar hogere spirituele wetten en een vollediger begrip van ons Zelf. Ook volgens Indiaanse legenden zijn er 13 oude kristallen schedels, die belangrijke informatie zouden bevatten over oorsprong en toekomst van het menselijke ras en de kosmos. Ook de Essenen zouden beschikken over zo’n kristallen schedel.
Deze oorspronkelijke eerste dertien kristallen schedels, worden ook wel holografische informatiecentra genoemd en vertegenwoordigen alle twaalf karakters van de mens. De schedels stralen enkel uit wat zij zijn, een karakter! Een aard. Een trilling. Elk één van de twaalf karakters die aan de basis van de hele schepping ten grondslag liggen. Twaalf karakters zoals beschreven in de astrologie en de esoterica, die de fundamenten vormen van ons universum, de sterren en de mens!
Ze liggen aan de basis van de vele duizenden latere duplicaten. Maar evenals in ons universum, heerste toen ten tijde van Atlantis op Aarde verdeeldheid, en het ego aspect van de mens heeft er sinds de tijd van Atlantis uiteindelijk toe geleid dat zielen uit ons eigen universum de massaal geproduceerde kristallen schedels zijn gaan gebruiken om hún (ego)informatie door te geven.

In tegenstelling tot de zuivere kristallen schedels die fungeerden als een databank, die de oorspronkelijke drager in staat stelde belangrijke informatie van zijn of haar Hogere Zelf, voor anderen als referentie beschikbaar te stellen. Zoals de oude kristallen schedels als een "medium" functioneerden tussen de drager en zijn of een ander Hogere Zelf, kan ook een nieuwe kristallen schedel deze functie vervullen. Het is uiteindelijk voor elke ziel op Aarde de bedoeling de verbinding met het Hogere Zelf te maken. Dat kan o.a. met behulp van kristallen schedels

 “De laatste zuivere hogepriesters zijn toen voor een allerlaatste keer samen gekomen, en de krachten gebundeld, waardoor dan de aarde is gekanteld en de polen verzet. Daardoor is toen bijna de gehele aarde door water overspoeld.De hogepriesters en enkele uitzonderingen zijn gespaard gebleven.Nadien heeft elke priester zijn eigen kristallen schedel verborgen opdat er na hun geen misbruik meer zou ontstaan.Deze zouden ten gepaste tijd terug naar boven worden gebracht, om de mensheid opnieuw te behoeden voor zijn fouten, en de juiste kennis terug te schenken.”



Adra Ain, sept 2010

Geen opmerkingen:

Een reactie posten