zaterdag 1 september 2012

De vierkante deur en de nieuwe fase (samenvatting)

Zielenreis 31 augustus 2012

Mijn gids en ik halen Claire en haar gids op. We bevinden onszelf op een erg hoog zielsnivo. Onze zielen zijn als doorzichtig. Samen volgen we een mooi bospad, met aan beide zijden bomen, om vervolgens aan te komen bij de ingang van een grot. Net ver van de ingang vandaan, een paar meter de tunnel in blijft mijn gids, Artimus Arimeus staan. Hij houdt zijn hand op een soort van plaat die aan de wand van de muur bevestigd is. We voelen dat er een sterke energie vanachter die plaat vandaan komt. Vervolgens doe ik hetzelfde, maar niet op dezelfde plek, maar er zo'n anderhalve meter links schuin onder ervandaan, daar is ook zo'n soort plaat. Ik probeer de plaat of doorgang naar de ruimte erachter open te krijgen, en gebruik daar een van mijn sleutels voor. Claire's gids doet hetzelfde linksboven en Claire neemt als laatste de plek rechtsonder in. Steeds meer wordt de deur, die het daadwerkelijk is voor ons zichtbaar. Het is een grote vierkante deur met een keltische knoop erop, met onder andere vier vierkanten erop.

We beginnen te duwen en te trekken; het blijkt een draaideur te zijn die om het midden van de as draait, tegen de klok in. De deur is erg zwaar, maar we krijgen hem uiteindelijk wel open. We gaan door de deur en komen in de reusachtige ruimte daarachter. Er is hier zoveel licht dat het ons moeite kost om iets te zien, maar langzaam maar zeker zien we een aanwezigheid verschijnen. De aanwezigheid blijkt mannelijk te zijn, hij staat achterin de lege, witte ruimte in het midden, en zijn energieveld is enorm en vooral wit. Zijn naam hebben we niet goed kunnen ontcijferen, maar het begint met Alya. Dus dan maar bij deze, deze afkorting als naam. Hij wenkt ons om dichterbij te komen, dat doen we. Hij vertelt ons over een nieuwe fase die we als mensheid ingaan. Deze nieuwe fase is gisteravond ingegaan en legt de nadruk op het opruimen van energieen die niet meer bij de nieuwe tijd passen.

Tegen het einde van de reis aan zien we een van de boeken van Artimus Arimeus op de grond liggen, het is een redelijk klein boek van A5 formaat, met een bruine leren kaft met gouden randen. Het boek ligt opengeslagen, en de bladzijden zijn van goud. Ook het boek vertelt over de nieuwe fase die we ingaan, en onze wensen voor de mensheid worden erin opgeslagen. De bladzijden beginnen heftig op en neer te ratelen; het controleert of de dingen die we erin zetten ook overeen komen met het contract dat we hebben gemaakt voordat we naar de aarde kwamen.

We zien wederom het lemniscaat, het teken van oneindigheid. Duidelijk is te zien waar wij nu staan als mensheid, namelijk op een punt in het lemniscaat dat de kruising, het middelpunt nadert. Door het centrum, waar alle dimensies bij mekaar komen, daar zullen we de komende tijd doorheen gaan. Het zal veel energetische verschuivingen en turbulentie voor veel mensen teweegbrengen op aarde, wordt ons duidelijk. Maar door de weg van ons hart te volgen, zullen we hier zeker goed doorheen komen.

De vierkanten die we tegenkwamen aan het begin van de reis duiden er ook op dat het goddelijke de aarde dichter zal naderen, oftewel de aarde het goddelijke (zo boven, zo beneden). Verbinding, toenadering, en samenwerking zijn bij deze sleutelwoorden, maar ook vastberadenheid. Voor de mensen die zich reeds bewust zijn van hun eigen multidimensionaliteit en het wezen van de lemniscaat, het oneindige, begrijpen, zal het makkelijker zijn omdat zij niet zoals in de dualiteit vastgepind zijn aan het punt waar wij allen, vanuit 3 D gezien diagonaal het lemniscaat gaan oversteken.

In licht en liefde,
Diana – Adra Ain

 
Channeling van Alya, door Claire:

“Laat je gedachten los en schrijf dit op, wij zijn niet zoals jullie en voor jullie zullen sommigen dingen onverklaarbaar of zelfs onaangenaam zijn. Maar weet dat jullie hier niet voor niets zijn, en dat jullie zegeningen voor jullie planeet zijn. Wij houden van jullie en zullen jullie in alle gevallen steunen, in en tijdens alle gebeurtenissen die plaats zullen vinden. Treur niet als het anders is dan je dacht. Het goede is door jullie tot stand gebracht en zal verder gaan. De fase van verdelging van het kwade is een fase die erbij hoort; nooit zal het geheel verdwijnen, omdat het de juiste lessen bevat voor velen, echter het nieuwe goddelijke deel is krachtiger in jullie allen, zodat de strijd eerlijker zal zijn en de kansen groter om te slagen voor een ieder die de incarnatie op zich neemt. Leef het leven vanuit je hart mijn kinderen en het zal jullie gunstig zijn.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten